lördag 23 mars 2013

Pampas nationaldag 2013

Sov över hos Frida för att vi tillsammans skulle kunna avnjuta ett lyxmorgonmål och fixa oss inför olympiaden. Det var ett bra beslut. Vi hann med mycket tjejsnack och fick snabbt upp fiilisen med bra musik och skratt. Och vilket morgonmål.

När vi anlände till torget möttes vi av morgontrötta studeranden klädda i halare. Och så klart pampasgrisen Freda. Alla var på jakt efter en ledig plats uppe på läktaren. Helst en i solen. 

Vi spetsade vår kakao, korkade skumppan och lutade oss tillbaka och njöt av solen. Snart skulle årets olympiad börja. 
     


Såg inte hela olympiaden men fick veta att fjolårets vinnare tog hem segern även i år. Bra jobbat tjejer. 

Efter olympiaden var det Ollis som gällde. Något alldeles unikt. Att festa mitt på ljusa dagen är något man inte kan beskriva med ord. Det är något man själv måste uppleva. Välkommen till Vasa, studerandenas underbara stad.

Ollis stängde för en timme kl 17. Då blev det mellanfest. Och före man visste ordet av var man tillbaka. Helt som om man aldrig skulle ha lämnat baren.  


Passade på att filma ganska så mycket under dagens lopp. Det här var bara ett litet smakprov. Tänkte klippa ihop en kort film om pampasveckan. Kan nog dock ta en stund före den är färdig. Har ca 100 filmklipp. Hur det nu också är möjligt. 

Tack till er alla som var med och göra pampasveckan alldeles speciell. Lyfter på hatten för er som fortsätter fira ännu i dag. Själv har jag gett upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar